Balçova'da mahalle muhtarları turnuvası düzenleniyor

İzmir'de Balçova Belediyesi tarafından, 1. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Sekiz mahalle mutarlığının mücadele ettiği ve Balçova Belediy

İzmir'de Balçova Belediyesi tarafından, 1. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası düzenlendi. Sekiz mahalle mutarlığının mücadele ettiği ve Balçova Belediye Spor Tesisleri'nde yapılan turnuvanın açılışında, Kaymakam Ahmet Beyoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da forma giydi. İnciraltı, Eğitim, Onur, Çetin Emeç, Korutürk, Bahçelerarası, Teleferik ve Fevzi Çakmak mahalleleri muhtarlarının yönetiminde oluşturulan takımlar, bir hafta boyunca kupa için çekişecek.

Korutürk Mahallesi takımında 12 sırt numaralı formayla kaleci olarak sahaya çıkan Başkan Mehmet Çalkaya, eldivenleriyle tuttuğu mikrofondan, tribünleri dolduran seyircilere seslendi. Sporun Balçova'daki işlevinin önemine değinen Çalkaya, "Biz sporu sadece günlük streslerimizden arınmanın bir yöntemi değil, aynı zamanda dostluk ve kardeşliğin tesisinde sosyal bir araç olarak görüyoruz." dedi. Takımın 10 numaralı forveti Kaymakam Beyoğlu ise, "Dünya Kupası bitti, Balçova Kupası başladı. Umarım, güçlü olan ve iyi oynayan takım kazanır." şeklinde konuştu.

Turnuvanın ilk maçı, Korutürk Mahallesi'nin Bahçelerarası Mahallesi'ne 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.