Antalya'da dilencilere yönelik operasyonlar sürüyor
Antalya şehir merkezinde yaz mevsiminde sayıları artan dilencilere yönelik operasyonlar artırıldı. Bu kapsamda yakalanan dilenciler hakkında yasal işl
Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ahmet Özkan, dilencilere yönelik çalışmalarının sıkı bir şekilde devam edeceğini belirtti.
Dini duygularının suistimal edilmesine müsaade etmeyeceklerini ifade eden Özkan, "Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri bu konudaki çalışmalarını sürdürecek. Kenti gezen yerli ve yabancı konuklarımızın da bu konuda rahatsız edilmemesi yönünde duyarlı olacağız." diye konuştu.
Dilendirilen çocuklara da müsaade etmediklerini anlatan Özkan, zabıta memurlarınca alınan çocukların, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiğini belirtti.
