Vali Yardımcısı Balcı, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Ardahan Vali Yardımcısı Alper Balcı, Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda başarı gösteren FEM Dershanesi öğrencilerini ödüllendirdi.

SBS'de baş

  Ardahan Vali Yardımcısı Alper Balcı , Seviye Belirleme Sınavı ( SBS ) ' nda başarı gösteren FEM Dershanesi öğrencilerini ödüllendirdi .

SBS ' de başarı gösteren Şeymanur Kirman , Sefer Özdemir ve Şeymanur Çatal , Ardahan FEM Dershane Müdürü Mehmet Katı Vali Yardımcısı Balcı ' yı makamında ziyaret etti . Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Balcı , öğrencilerden meslek seçiminde titiz davranmalarını istedi .

Balcı , " Hangi mesleği seviyorsanız , hangi alanda daha başarılı olacaksınız o mesleği tercih edin . Bu yaşlarda alınabilecek doğru karar , sizin ileride daha iyi noktalara gelmenizi sağlar . " dedi .

Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Balcı , sorun ve sıkıntıların çözümünde öğrencilere her zaman kapısının açık olduğunu dile getirdi .

Ardahan ' ın eğitim gelişimine katkı gösteren dershane öğretmenleri ve yöneticilerine şükranlarını ileten Vali Balcı , ilde eğitim seviyesinin gelişmesinde dershanelere büyük görevler düştüğünün altını çizdi .

Müdür Mehmet Katı ise öğrencilerin başarılı olması için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti .