Güazı'sız Fenerbahçe kafilesi kamp için Belçika'ya gitti

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, ikinci etap çalışmaları için kamp yapacağı Belçika'nın Genk şehrine gitti. Disiplin

  Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe , ikinci etap çalışmaları için kamp yapacağı Belçika ' nın Genk şehrine gitti . Disiplinsiz davranışları ve teknik ekibin kadroda düşünmediği Güiza ise kafilede yer almadı .

Sarı - lacivertli oyuncular , teknik ekiph ve idare kadronun yeraldığı kafile , Sabiha Gökçen Havalimanı ' ndan özel bir uçakla Belçika ' ya hareket etti . Fenerbahçe kafilesi 22 Temmuz Perşembe günü İstanbul ' a dönecek .

Fenerbahçe ' de teknik ekibin istemediği Daniel Güiza ' nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı , Gökhan Gönül ve Uğur Boral da Belçika kampına götürülmedi .

FIFA2010 Dünya Kupası ' nda 4 . olan Uruguay Milli Takımı ' nın kaptanı Fenerbahçeli oyuncu Diego Lugano ' nun ise Genk ' te kampa katılacağı kaydedildi .

Fenerbahçe ' nin kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor :

Volkan Demirel , Volkan Babacan , Mert Günok , Ertuğrul Taşkıran , Fabio Bilica , Bekir İrtegün , İlhan Eker , Önder Turacı , Andre Santos , Emre Belözoğlu , Cristian Baroni , Selçuk Şahin , Mehmet Topuz , Kazım Kazım , Deivid de Souza , Miroslav Stoch , Alex de Souza , Semih Şentürk , Gökhan Ünal , Caner Erkin , Gökay Iravul , Okan Alkan , Hasan Erbey ve Berk Elitez .