Altınoluk Kapalı Semt Pazaryeri Törenle Açıldı

Melikgazi Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesinde yapımı tamamlanan Kapalı Semt Pazar Yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı

Altınoluk Kapalı Semt Pazaryeri Törenle Açıldı
Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Taner Yıldız. TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karaevli, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü, Belediye Daire Başkanları, Belediye Müdürleri, Mahalle Muhtarları ile mahalleli açılışa iştirak ettiler.
Mahalle Halkının isteği üzerine yapımı gerçekleştirilen Semt Pazar Yerinin çok amaçlı olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç " Bu semt Pazar yeri haftanın bir günü pazaryeri olarak hizmet verecek olup, diğer günler üstü kapalı basketbol sahası, semt otoparkı ve kurban bayramlarında kurban kesim yeri olarak hizmet verecektir. Planlı gelişimin bir örneği olarak sosyal ve kamusal yapılara önem veriyoruz. Bu Pazaryeri ile ayrıca 135 esnaf için iş imkânı sağlanmıştır " dedi.
AK Parti Grup Başkanı Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş Semt Pazaryerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak " Kayseri Belediyeciliği 15 yılda çok hizmetler verdi. Bu hizmet ve yatırımlar örnek teşkil ediyor. Belediye yatırım ve hizmetleri Kayseri'de hizmet anlayışının çıtasını yükselttiği gibi bireylerin yaşama alanlarında moren ve sağlıklı hale getirmiştir " dedi.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, eski tozlu topraklı pazar yerlerin yerine şimdi böyle üstü kapalı her türlü alt yapısı olan ve çok amaçlı yapılan Pazaryerleri ile belediyelerin mahalleliye gösterdiği önemin bir ifadesi olduğunu söyledi.
Açılış sonrası pazaryeri gezen protokol daha sonra semt halkı ile sohbet etti. Açılış töreni sonra mahalle çocuklarına ise hazır dondurma ikramında bulunuldu.