Kasımpaşa, İspanyol Fernando Varela Ramos'la 2 yıllık sözleşme imzaladı

Turkcell Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, Real Mallorca takımından İspanyol orta saha oyuncusu Fernando Varela Ramos'u 2 yıllığına renklerine bağlad

Turkcell Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, Real Mallorca takımından İspanyol orta saha oyuncusu Fernando Varela Ramos'u 2 yıllığına renklerine bağladı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen ve Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hasan Hilmi Öksüz'ün de hazır bulunduğu imza töreninde İspanyol futbolcu, yeni takımıyla 2 yıllık mukavele imzaladı.

Varela Ramos'un İspanya'da Real Betis ve Real Mallorca gibi önemli ekiplerin formasını giydiğini dile getiren Başkan Hasan Hilmi Öksüz, önemli bir oyuncuyu kadrolarını katmaktan dolayı duydukları mutluluğu ifade ederek, "Bizi tercih etmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Burada başarılı olacağına ve takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz.'' diye konuştu.

Yeni transfer Ramos ise Kasımpaşa'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Türkiye ve Turkcell Süper Lig ile ilgili İspanya'da oynadığım dönemde de bilgi sahibiydim. Güçlü ve mücadeleci bir lig. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Kulübümle 2 yıllık sözleşme imzaladım; ancak daha uzun zaman kalabilmek isterim.'' şeklinde konuştu.

Öte yandan bir soru üzerine Fenerbahçe'de forma giyen Daniel Güiza ile de konuştuğunu kaydeden Ramos, konuşmanın transferin bitmesinden sonra gerçekleştiğini belirtti.