Yüreğir'de Futbol Heyecanı Sona Erdi

Yüreğir Belediyesi Müdürlükler Arası 1. Bahar Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuvada Temizlik İşleri Müdürlüğü bütün maçlarını kazanarak birinci oldu.

Yüreğir'de Futbol Heyecanı Sona Erdi
  Turnuvaya 14 takım katılırken maçlar sonucunda dereceye giren takımlara birer hediye verildi . Yapılan son maçlar sonucunda Temizlik İşleri birinci olurken , Başkanlık ikinci , Zabıta müdürlüğü üçüncü ve Park Bahçeler Müdürlüğü dördüncü oldular .
Ayrıca en centilmen futbolcu Özer Tetik ve gol kralı Yalçın Korkmazcan ' a da birer hediye verildi . Dereceye giren takımların ödüllerini Belediye Başkan Yardımcıları Ertuğrul Bozkurt , Murat Türk ve Burhan Ülger birlikte verdiler .
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çalışanlarla birlikte büyük bir aile olduklarını belirterek " Çalışanlarımız iş yorgunluğunu bir şekilde üzerinden atması gerekiyor . Bu tür etkinliklerle arkadaşlarımız birbirleriyle daha iyi kaynaşırlarken hem de stres atma imkanı buluyorlar . En önemlisi ise spor yapma imkanına kavuşuyorlar . Turnuvanın centilmence ve dostça geçmesi ve hiçbir olumsuzluk yaşanmaması sebebiyle herkese teşekkür ediyorum " dedi .