Türkiye Partisi'nin Mkyk Ve Disiplin Kurulu Üyelerinden Kütahya İl Teşkilatı'na Ziyaret

Türkiye Partisi (TP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Sinan Kolcu, Türkiye Partisi'nin mevcut yapısı ve teşkilatlarıyla genel seçimlerde iktidarın tek alternatifi olduğunu söyledi.

  Türkiye Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu ( MKYK ) üyesi Sinan Kolcu ve Disiplin Kurlu üyesi Yalçın Dedekargınoğlu , Kütahya Teşkilatı ' na ziyarette bulundu . Ziyaretçi heyet parti çalışmaları hakkında İl Başkanı Şükrü Güzen ' dan bilgi aldı .
Türkiye Partisi Kütahya İl Teşkilatı önceki gün Genel Merkezden gelen misafirlerini ağırladı . Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Sinan Kolcu ve Disiplin Kurulu üyesi Yalçın Dedekargınoğlu Partisinin Kütahya Teşkilatına bir dizi çalışmalar için ziyarette bulundular .
Partilerinin Kütahya çalışmaları hakkında İl Başkanı Şükrü Güzen ' den bilgi alan Kolcu ve Dedekargınoğlu , teşkilatları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi topladıklarını , çalışmaların ne şekilde sürdürüleceği hakkında görüş alışverişlerinde bulunduklarını bildirdiler .
Parti merkezinde partililerle bir toplantı düzenleyen Kolcu ve Dedekargınoğlu Genel Merkez ' in genel seçime hızlı bir şekilde hazırlandığını , mevcut iktidarının alternatifi olacak tüm özelliklerin bünyelerinde hazır olduğunu söylediler . Yıpranan siyasetin ardından yeni siyaset dönemi anlayışıyla yola çıkan Türkiye Partisi ' nin Genel Başkan Abdüllatif Şener önderliğinde iktidara talip olduklarını kaydettiler .
Kütahya İl Başkanlığı ' nda yapılan toplantının ardından Kütahya ' da bazı ziyaretlerde bulunan Kolcu ve Dedekargınoğlu , daha sonra kentten ayrıldı .