KUDAKA yeni hizmet binasına taşındı

Merkezi Erzurum'da bulunan Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) kendisine ait müstakil binaya taşınarak hizmete başladı.

Erzurum Valilik bina

Merkezi Erzurum'da bulunan Kuzey Doğu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) kendisine ait müstakil binaya taşınarak hizmete başladı.

Erzurum Valilik binası 3'üncü katında yaklaşık 7 aydır hizmet veren KUDAKA, Cumhuriyet Caddesi'ndeki eski Tekel binasına taşındı. KUDAKA tarafından Özelleştirme İdaresi'nden 2 milyon 600 bin TL'ye satın alınan Tekel binası, 400 bin lira tutarındaki tadilat çalışmasının ardından pazartesi günü yeni hizmet binasına taşındı. KUDAKA hizmet binasının resmi açılışının Temmuz ayı içerisinde yapılacağı belirtildi.

KUDAKA Destek Birim Başkanı Ertuğrul Sevinç, 19 Temmuz günü Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin milletvekillerinin katılımıyla resmi açılış törenini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Sevinç ayrıca aynı gün 19 milyon TL tutarındaki "Proje teklif çağrısı" hibe dağıtımının da yapılacağını anlattı. Müstakil yeni binalarında vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve rahat hizmet sunacaklarını anlatan Sevinç, "Yaklaşık 7 aydır Valilik binasındaki eski yerleşkemizde hizmet sunuyorduk. 35 personelle yeni yerimizde daha rahat hizmet sunabilmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu ayın ortalarında da resmi açılışımızı yapacağız." diye konuştu.