İngiltere otelde fena yakalandı

İngiltere Milli Takımı Dünya Kupası 2010'da Almanya'ya 4-1 elendikten sonra kendilerini otelde eğlenceye verdiler.

İngiltere otelde fena yakalandı
  4-1 ' i unuttular , sigaralar havada uç ; uştu! İngiltere Milli Takımı ' nın 2010 Dü ; nya Kupası ' nda 2 . turda Almanya karşısında bozguna uğrayarak veda etmesinin ardından Ada basını takıma olan eleştirilerine devam ediyor .

Daily Mail gazetesinde yer alan haber ise İngiliz oyuncuların Almanya maç ; ından sonra Rustenberg ' ta Hotel Marang ' taki İngiliz oyuncuların halini ortaya seriyor . Futbolcular farklı yenilgiden saatler sonra sigara , iç ; ki ve gü ; len suratlarıyla bir karede yakanmış durumda .

Ada basını İngilizlerin kendi tabirleriyle adeta ' rezil ' olarak aldıkları 4-1 ' lik yenilgi sonrası oldukç ; a sert eleştirilerine devam ediyor .

Takımın kupaya vedasında taraftarların ve ü ; lkenin yaşadığı hassasiyet ile hü ; znü ; futbolcularda olmadığı iç ; in oyunculara ağır eleştiriler yü ; klü ; yor ve onların gü ; ndelik hayatlarındaki gö ; rü ; ntü ; lerini afişe ederken oyuncuların aldıkları ü ; cret , mal varlıkları ve karıştıkları skandalları hatırlatan yayınlar yapmaya devam ediyor .

Bu fotoğrafta soldan sağa doğru Aaron Lennon elinde sigara ile yanlarında Shaun Wright-Phillips , Jermain Defoe ve Glen Johnson ve Michael Dawson ' un gü ; len gö ; rü ; ntü ; sü ; gö ; zü ; kü ; yor .
Sporx