Futbol Turnuvasının Şampiyonu Boytaş Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Herkes İçin Futbol" organizasyonu kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Firmalar Arası Geleneksel Futbol Turnuvasının final maçında Boytaş, Kilim'i yenerek şampiyon oldu

Futbol Turnuvasının Şampiyonu Boytaş Oldu
  Türkiye Futbol Federasyonu ' nun " Herkes İçin Futbol " organizasyonu kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Firmalar Arası Geleneksel Futbol Turnuvasının final maçında Boytaş , Kilim ' i yenerek şampiyon oldu . Final maçı öncesinde oynana üçüncülük maçında ise Yataş , Kcetaş ' ı mağlup ederek turnuvanın 3 . ' sü oldu .
Oynanan maçların ardından TFF Herkes İçin Futbol Müdürü Serbülent Şengün , TFF Futsal Plaj Futbolu Geliştirme Yönetmeni Sinancan Sözen , TFF Kayseri Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı , Kayseri OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri , iş adamları , turnuvaya katılan takımların temsilcileri ve ödül alan takımların futbolcularının katılımlarıyla kupa töreni düzenlendi . Törende konuşma yapan Turnuva Tertip Komitesi Başkanı ve Kayseri OSB Denetleme Kurulu Üyesi Erdoğan Aaslan , turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ederek Kayseri OSB ' nin amatör spora her zaman destek vermeye devam edeceğini belirtti . OSB Yönetim Kurulu Ahmet Hasyüncü de yaptığı konuşmada sporun önemine değinerek , düzenlenen turnuva ile firmalar arasındaki diyalogu ve dayanışmayı artırmayı amaçladıklarını ifade etti ve centilmence mücadele eden tüm takımları kutladı .
Konuşmaların ardından şampiyon olan Boytaş takımının şampiyonluk kupası OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü tarafından verildi . 2 . olan Kilim Mobilya , kupasını OSB Denetleme Kurulu Üyesi ve Boytaş Mobilya Yön . Kur . Bşk . Şükrü Boydak ' tan , 3 . olan Yataş Takımı ise Kupasını TFF Herkes için Futbol Müdürü Serbülent Şengün ' den aldı .