Ertuğrul Sağlam: Bursaspor'un başarısı Türk antrenörlerinin saygınlığını arttırdı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un başarısının, anadolu takımlarının yanı sıra Türk antrenörlerinin de saygınlığını artırdığını

  Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam , Bursaspor ' un başarısının , anadolu takımlarının yanı sıra Türk antrenörlerinin de saygınlığını artırdığını söyledi .

Sağlam , Bursa merkez Osmangazi Belediyesi ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ( TÜFAD ) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ödül töreni kapsamında " Meşin Yuvarlak Başarı Ödülü ' ne layık görüldü . Ödülünü , Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ' ın elinden alan Sağlam , Bursaspor ' un başarısının Türk antrenörleri için de önemli bir basamak olduğunu vurguladı .

Bursaspor ' un şampiyonluğunun Türk antrenörlere olan güveni artırdığını da belirten Sağlam , " Bursaspor ' un başarısı bir Anadolu takımının şampiyonluğunun yanı sıra Türk antrenörlerinin saygınlığını da arttırdı . Bu başarıda en önemli değerimiz ekip birlikteliği oluşturabilmekti . Bizler bu birlikteliği tüm şehre yaydık , bu da şampiyonluğun en önemli anahtarlarından biri oldu . Şampiyonlar liginde de Bursalılardan , bize destek olmalarını istiyoruz . " diye konuştu .

Ligde gösterdiği başarılardan dolayı ödüle layık görülen Yenişehirspor , Kestelspor , Zaferspor , Merinosspor teknik direktörlerine ise ödülünü Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Vardar verdi .

Ayrıca TFF 2 . Lig ' e yükselen Bursa Sağlıkgücü Spor Kulübü Bayanlar Futbol Takımı teknik direktörü , Bandırmaspor teknik direktörü ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Danone Küçükler Futbol Türkiye Turnuvası ' nda şampiyon olan Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu teknik direktörü ödüle layık görüldü .