Endonezya Cumhurbaşkanı'nı Endonezya Türk Okulları öğrencileri uğurladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'de bulunan Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ve eşi, umreye gitmek üzere

  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' ün resmi davetlisi olarak Türkiye ' de bulunan Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ve eşi , umreye gitmek üzere İstanbul ' dan ayrıldı . Cumhurbaşkanı Yudhoyono ve beraberindeki heyeti uğurlama töreninde , Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi ' ndene gelen resmi görevlilerin yanı sıra cumhurbaşkanın programı kapsamında Türkiye ' ye bulunan Endonezya Türk Okulları ' nın uluslararası bilim olimpiyatlarında madalya kazanan öğrencileri de hazır bulundu . Cumhurbaşkanı Yudhoyono , kendisini uğurlamaya gelen öğrencilerle tek tek el sıkışarak teşekkür etti .

Türkiye ' deki temaslarını tamamlayan Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono , Suudi Arabistan ' a gitmek üzere Türkiye ' den ayrıldı . Kalabalık bir heyetle Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi ' ne gelen Yudhoyono ' yu uğurlamaya gelenler arasında Endonezya Türk Okulları öğrencileri de vardı . Cumhurbaşkanları Yudhoyono ' un programı kapsamında Türkiye ' ye gelen öğrenciler Umre ziyaretine giden Yudhoyono ' yu uğurlamak üzere Devlet Konukevi ' ne geldi . Cumhurbaşkanı Yudhoyono eşi ile birlikte kendisini uğurlamaya gelen öğrencilerin tek tek elini sıktı . Öğrencilerle ilgilenen Yudhoyono teşekkür ederek başarılarının devamını diledi .

KORUMA POLİSLERİNİN DE ELİNİ SIKTI

Türkiye ' de bulunduğu sürede nezaket dolu tavırları ile dikkat çeken Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono , Türkiye ' de ayrılırken herkesle vedalaştı . Kendisini ve eşini koruyan güvenlik memurları ile tek tek el sıkışan Yudhoyono , özel uçağının kapısında el sallayarak uçağa bindi . Yudhoyono ' un umre ziyareti kutsal topraklara gittiği belirtildi .