Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Düren: Bobo'nun ameliyatından haberdardık

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Bobo'nun Brezilya'da geçirdiği ameliyatın bilgileri dahilinde yapıldığını söyledi.

Mete Düren,

  Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof . Dr . Mete Düren , Bobo ' nun Brezilya ' da geçirdiği ameliyatın bilgileri dahilinde yapıldığını söyledi .

Mete Düren , Bobo ' nun testis denilen erkek üreme organlarından biri olan ve onun üzerindeki bir varis oluşumu ile ilgili bir ameliyat geçirdiğini belirterek , ' ' Bunun bir sporcu sakatlığı ile ilgisi yoktur . Varikosel nedeniyle ameliyat olması gerekliliği aşağı yukarı Nisan-Mayıs aylarında ortaya çıktı . Bu bilgimiz dahilinde olan bir şey . Tabii bu ameliyat acil olmadığı için sezon sonuna ertelenmesi söz konusu oldu . ' ' diye konuştu .

Düren , kendi önerilerinin İstanbul ' da ameliyat olması olduğunu belirttiği Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül ' e yaptığı açıklamada şöyle konuştu :

' ' Fakat Brezilya ' ya tatile gidecek olması nedeniyle iyileşme dönemini de orada geçirmek istediği için Bobo , Brezilya ' da ameliyat olmak istedi . Doktoru ile görüşüldü ve bu kabul edildi . Burada mesele sadece şu oldu , Brezilya ' daki hastane randevu sistemi nedeniyle bizim beklentimizden biraz gecikmiş bir ameliyat oldu . Dolayısıyla perşembe günü futbolcular Ümraniye ' de toplandıklarında Bobo ' nun getirmiş olduğu rapora istinaden yaklaşık 3 gün daha gecikmiş olduğu ortaya çıktı . Yani perşembe değil de pazartesi günü antrenmanlara başlayabileceği şekilde elinde bir rapor vardı . Bizi birazcık şaşırtan sadece bu oldu . Ama yapacak bir şey yok . ' '

Bobo ' nun ameliyatlı olarak geldiğinden teknik direktör Bernd Schuster ' in de haberi olduğunu vurgulayan Düren , ' ' O yüzden zaten Bobo , perşembe , cuma , cumartesi takımdan ayrı çalıştı . Bütün sağlık ekibinin haberi var , Schuster ' in haberi var . Takımdan ayrı çalışan bir oyuncunun niye takımdan ayrı çalıştığını hoca sormayacak mı yani? Buradan kalkıp da Avusturya ' ya kadar gidilip de orada ' Senin durumunu beğenmiyorum . Ne oldu sana? . . . ' Hocam ameliyat oldum ' ; böyle bir senaryoya okurken inandınız mı Allah aşkına? Olamaz tabii ki . Bu tamamen hayal ürünü . Senaryo şeklinde haber yazılırsa herkes her şeye şaşırabilir . Burada amaç zaten haber vermek değil , insan şaşırtmak haline geldi . ' ' ifadelerini kullandı .

Mete Düren , bunun ciddi şekilde Bobo ' nun performansını etkileyecek bir durum olmadığını , 15 günlük dinlenme dönemini bitirdiğini ve pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başladığını vurguladı .