Aksaray Dış Ticaret Kulübü üyeleri Uluslararası Ortadoğu Fuarı'na katıldı

Aksaray Genç sanayici ve İşadamları Derneği (AGİAD) öncülüğünde kurulan Aksaray Dış Ticaret Kulübü (DTK) Uluslararası Ortadoğu Fuarı'na katıldı. Üyele

  Aksaray Genç sanayici ve İşadamları Derneği ( AGİAD ) öncülüğünde kurulan Aksaray Dış Ticaret Kulübü ( DTK ) Uluslararası Ortadoğu Fuarı ' na katıldı . Üyelerinin dış ticaret açılımına öncülük etmek gayesiyle AGİAD bünyesinde kurulan DTK , ilk fuar katılımını gerçekleştirdi . Kulüp üyelerinden Altınsoy Emaye , Pelikan Raf ve Motaysan Ayna firmaları bu fuara iştirak etti . Ortadoğu ülkelerinden Irak , İran , Suriye , Ürdün ve Lübnan ülkelerini kapsayan fuarda Aksaraylı işadamları da ticari bağlantılar kurdu .

AGİAD Dış Ticaret Kulübü Başkanı Kenan Oruç , fuara katılımın kendileri için önemini anlatarak şöyle konuştu : " Fuar katılımları firmalarımız için ciddi bir deneyim ve ihracat için iyi bir fırsat oldu . Nitekim bu fuarda da üyelerimiz çok önemli kazanımlar sağladılar . Yeni müşterilerle tanıştılar , onlarla irtibat için teminler aldılar . Rakip firmalarını da görme ve tanıma imkânları buldular . Uluslararası temsilcilik psikolojisini tattı . Bundan sonra alınan notların ve kurulan diyalogların takip ve kontrolü önem arz ediyor . İnanıyoruz ki takipler ve gerekenler yapıldığında hedeflere ulaşılacaktır . Benzeri çalışmalarımız yine devam edecek , yeni fuar ve pazarlarla ilgili araştırma , ziyaret ve katılımlara ara verilmeyecek . Gelişen şartlara ayak uydurarak ayakta kalmak , iddialı ve koşan firmalar haline gelebilmek için bu faaliyetler bizim için kaçınılmazdır . Faaliyetlerimizde bizi destekleyen , bize öncülük eden AGİAD ' ın kıymetli Başkanı Reha Güven ve dernek yönetimine teşekkür ediyorum . "