Krasiç para yerine markayı tercih edecek

Fenerbahçe'nin renklerine katmak istediği CSKA Moskova'nın Sırp yıldızı Milos Krasiç, sonunda suskunluğunu bozdu. Başta Juventus ve Manchester United olmak üzere b...

 

Fenerbahçe ' nin renklerine katmak istediği CSKA Moskova ' nın Sırp yıldızı Milos Krasiç , sonunda suskunluğunu bozdu .

Başta Juventus ve Manchester United olmak üzere birçok Avrupalı dev kulübün talip olduğu Krasiç , şu an için Türkiye ' de oynamak istemediğini söyledi . Sırp basınına konuşan 25 yaşındaki futbolcu , " F . Bahçe ' nin yaptığı teklif gerçekten çok cazipti . Fakat benim gözüm parada değil . Ben daha az parayla Avrupa ' nın güçlü bir kulübünde oynamaya razıyım . Özellikle Juventus ' u istiyorum . Juventus benim hayallerimin takımı . Orası kariyerimin dönüm noktası olacak . " dedi .
Krasiç ' in menajeri Dejan Joksimoviç de F . Bahçe ' nin Sırp futbolcuya çok iyi bir teklifte bulunduğunu ancak Juventus ' un bu transferde daha şanslı olduğunu söyledi . İtalyan ekibinin yeni Pavel Nedved ' ini aradığını ve Çek oyuncunun boşluğunu Krasiç ' le doldurmak istediğini belirten Joksimoviç , " Artık Juventus ' un Krasiç ' le ciddi bir şekilde ilgilendiğini herkes biliyor . Bunu saklamaya gerek yok . Juventus , CSKA Moskova ile pazarlık halinde . Eğer iki kulüp anlaşırsa Krasiç , faks yoluyla Juventus ' a imza atmaya hazır . Juventus , Dünya Kupası başlamadan bu transferi sonuçlandırmayı hedefliyor . " diye konuştu .
Krasiç için İnter ' in de devreye girdiğini hatırlatan Joksimoviç , " İnter ' de forma giyen Dejan Stankoviç , Krasiç ' le birlikte oynamayı çok istiyor . Ayrıca Rafael Benitez de eğer İnter ' le anlaşırsa Krasiç ' in alınmasını şart koşacak . " ifadelerini kullandı . Fenerbahçe ' nin ise bu gelişmelerden sonra Krasiç ' ten tamamen umudunu kestiği ve PSV Eindhoven ' da forma giyen Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak için yoğunlaştığı belirtildi .

Zaman