Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:

-SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL: -'AMACIMIZ OLUMLU TRANSFERLER YAPIP  ÇOK DAHA GÜZEL BİR SİVASSPOR ORTAYA ÇIKARMAK' SİVAS (A.A) - 08.06.2010 - -S

 

-SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BAKKAL :

- ' AMACIMIZ OLUMLU TRANSFERLER YAPIP

ÇOK DAHA GÜZEL BİR SİVASSPOR ORTAYA ÇIKARMAK '

SİVAS ( A . A ) - 08 . 06 . 2010 - Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal , olumlu transferler yapıp çok daha güzel bir Sivasspor ortaya çıkarmayı amaçladıklarını söyledi .

Bakkal , AA muhabirine yaptığı açıklamada , yönetim ve teknik heyetin ortaklaşa güzel işler yapma düşüncesinde olduğunu belirtti . Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Bakkal , amaçlarının hata yapmadan isabetli transferler gerçekleştirmek olduğunu kaydetti .

Yetenekli oyunculardan kurulu iskelet bir kadrolarının bulunduğunu , bu kadroyu yapacakları takviyelerle güçlendirmek istediklerini anlatan Bakkal , ' Amacımız olumlu transferler yapıp çok daha güzel bir Sivasspor ortaya çıkarmak . Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor . Transferde aceleci davranmıyoruz . Daha önümüzde 70-80 gün var ' dedi .

Yeni sezon hazırlık kampıyla ilgili de bilgi veren Bakkal , 28 Haziran ' da top başı yapacaklarını belirterek , ' 17 Temmuz ' a kadar Sivas ' tayız . Sonra yurt dışına çıkıyoruz . 2 Ağustos ' a kadar Hollanda ' da kamp yapacağız . 2 Ağustos ' ta Türkiye ' ye döneceğiz ve lige hazırlanacağız ' diye konuştu .

-UEFA PRO-LİSANS GÜNCELLEME KURSUNDA-

Antalya ' da devam eden UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu ' na katılarak teknik direktörlük konusundaki bilgilerini geliştiren Rıdvan Dilmen , Ertuğrul Sağlam gibi Türk futbolunun yetiştirdiği birçok başarılı teknik adamla birlikte bu kursta futboldaki ileri düzey teknik ve taktik çalışmalar hakkında bilgiler edinen Mesut Bakkal , diğer yandan da Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve transfer komitesinde yer alan yöneticilerle birlikte yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor .

-CEYHUN ERİŞ ' İN DURUMU-

Bu arada , ismi Sivasspor ile anılan tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi . Teknik direktör Mesut Bakkal ' ın oyun kurucu pozisyonundaki Ceyhun Eriş ' i kadroda görmek istediği kaydedildi .

Gole dönük orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş ' in de Sivasspor ' a gelmek istediği , bu oyuncu ile Sivasspor yönetimi arasında ufak tefek anlaşma şartlarının konuşulduğu , transferin önümüzdeki günlerde gerçekleşebileceği ifade edildi .

Manisaspor ' dan transfer edilen Mehmet Nas ' ın ardından Ceyhun Eriş ' in de kadroya dahil edilmesi ile birlikte orta alanın güçleneceği , yetenekli , teknik kapasitesi yüksek , oyun kurucu özellikleri olan bu iki futbolcunun Sivasspor ' a önemli katkılar sağlayacağı belirtildi .

Öte yandan , Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç ile yollarını ayıran Sivasspor ' un , kaleci arayışlarını da sürdürdüğü öğrenildi . Kaleci Akın Vardar ile yeniden anlaştığı belirtilen kırmızı beyazlı ekibin , Akın ' ın yanına yeni bir kaleci arayışında olduğu bildirildi .

( AHM-İSA-KAN )

08 . 06 . 2010 15 : 27 : 42