Nevşehir Polisinden 'Apartman Güvenliği' Projesi

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri vatandaşların şüpheli şahıslara karşı bilinçlendirilmesi amacıyla apartman güvenliği projesini başlattı.

Nevşehir Polisinden 'Apartman Güvenliği' Projesi
  Nevşehir Emniyet Müdürlüğü güvenlik ve sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamındaki etkinliklerine devam ediyor . Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri vatandaşları şüpheli şahıslara karşı bilinçlendirmek amacıyla ' Apartman Güvenliği ' projesini başlattı .
Bu proje kapsamında Toplum Destekli Polis ( TDP ) Büro Amirliği tarafından suçun oluşmadan önlenmesi amacıyla vatandaşları ikaz etmek için bin adet etiket bastırılarak her gün 100 adet apartmanın giriş kapılarına etiketler yapıştırılacağı bildirildi .
Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği Ekipleri bu etkinlikler sırasında apartman giriş kapılarını açık olarak gördükleri apartmanların yöneticileri ile görüşmeler yapıyorlar . Yapılan görüşme esnasında proje ile ilgili yapılanlar anlatılmakta ve yöneticilere giriş kapılarını apartman sakinleri ile görüşerek kapalı tutmaları konusunda uyarılarda bulunuyorlar .
Yapıştırılan etiketlerde ' Bu apartmana Dilenci ve Seyyar Satıcılar Giremez ' , ' Apartman Giriş Kapınızı Açık Bırakmayınız ' , ' Her Türlü İhbar ve Şikayetlerinizi 155 Polis İmdat Telefonuna Bildiriniz ' gibi ifadelere yer verilerek vatandaşlarda farkındalık yaratılmaya çalışılıyor .