Manavgat'a tıp fakültesi açılması önerisi

Manavgatlılar, 1. Manavgat Buluşması ile lobicilik faaliyetlerine başlayacak. Manavgatın yetiştirdiği kanaat önderlerini biraraya getirecek olan progr

  Manavgatlılar , 1 . Manavgat Buluşması ile lobicilik faaliyetlerine başlayacak . Manavgatın yetiştirdiği kanaat önderlerini biraraya getirecek olan programda Manavgat ' a tıp fakültesi kurulması da gündeme gelecek .

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği ( MASİAD ) 1 . Manavgat Buluşması ' yla Manavgat ' ın yetiştirdiği bürokrat , bilim adamı , siyasetçi , akademisyen , sanatçı ve kariyer sahibi kişileri 3 Temmuz 2010 ' da turizm şehrinde toplayacak . MASİAD Genel Sekreteri Musa Şehirli , dernek binasında yaptığı basın toplantısında 3 Temmuz ' da yapacakları etkinlikle ilgili 80 kişi tespit ettiklerini bu sayının artabileceğini kaydetti . 25 gün sonra yapacakları Manavgat Buluşmasını , Kaymakam Hacı İbrahim Türkoğlu ' nun himayesi altında yaptıklarının altını çizen Musa Şehirli , bu buluşmayla birlikte her geçen gün il olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Manavgat ' ın başta Ankara olmak üzere güçlü bir lobisinin olmasına öncülük etmek istediklerini belirtti . Şehirli , ilk etapta lobi faaliyetlerine Ankara ' da Manavgat Evi açarak başlayacaklarını dile getirdi . Şehirli , " MASİAD olarak yaptığımız çalışmamızda 80 ' den fazla değerimize ulaştık . Bunların içinde 2 valimiz , 2 rektörümüz , dekanlarımız , profösörlerimiz , emniyet müdürlerimiz , Yargıtay üyeleri ve değişik bakanlıklarda çalışan daire başkanlarımız var . İlk buluşmayı 3 Temmuz 2010 tarihinde Evrenseki Royal Dragon Otel ' de Kaymakamımız Hacı İbrahim Türkoğlu himayesinde yapacağız . 25 gün sonra yapacağımız toplantıda Manavgat ' a bir tıp fakültesinin açılmasının da değerlendirmesini yapacağız . " diye konuştu .