Yurttan kaçmaya çalışırken hayatından oldu

Erzincan'da Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan bir kız öğrenci, gece geç saatte çarşafları birbirine bağlayarak üçüncü kattan kaçmaya çalışırken d

  Erzincan ' da Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu ' nda kalan bir kız öğrenci , gece geç saatte çarşafları birbirine bağlayarak üçüncü kattan kaçmaya çalışırken dengesini kaybederek beton zemine çakıldı . 17 yaşındaki genç kız , yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı .

Erzincan Sabancı Kız Yurdu ' nda kalan Sercan Öztürk ( 17 ) , gece saat 02 . 30 sularında kaldığı odada bulunan çarşafları birbirine bağlayarak üçüncü kattan aşağı inmeye çalıştı . Aniden dengesini kaybeden Öztürk , odadaki diğer iki arkadaşından bağırarak yardım istediği sırada kayarak beton zemine çakıldı . Ağır bir şekilde yaralanan Sercan Öztürk ( 17 ) , olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Erzincan Devlet Hastanesi ' ne kaldırıldı . Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sercan Öztürk hayatını kaybetti . Öztürk ' ün yakın çevresinden edinilen bilgiye göre il dışından gelecek olan erkek arkadaşını karşılamak için yurttan kaçmak istediği tahmin ediliyor . Öztürk ' ün ayrıca , daha önce de 1 Mayıs tarihinde ilaç içmek sureti ile intihar etmeye teşebbüs ettiği öğrenildi .

Bu arada olayla ilgili savcılık geniş çaplı soruşturma başlattı . Sercan Öztürk ' ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu ' na gönderildi .