Ortadoğu'nun Kalbi Çırağan Sarayı'nda Atıyor
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sayıda devlet liderini ağırladığı Çırağan Sarayı'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Karadaki güvenlik önlemlerinin benzeri, deniz üzerinden de alındı. Deniz polisi teknelerin Çırağan Sarayı'na yaklaşmasına izin vermezken, Chelsea'nin sahibi Rus petrol milyarderi Roman Abramoviç'in "Extasea" isimli lüks yatının Çırağan Sarayı yakınında demirli olması dikkat çekti.
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Çırağan Sarayı'ndan çıkış yaptı. Abbas'ın aracına eşlik edecek olan trafik eskortu, güvenlik önlemleri nedeniyle uzun süre sarayın önüne gelemedi. Abbas bu sırada aracın içinde bekledi.
