Beşiktaş'ta Juande Ramos sesleri

Teknik direktör arayan Beşiktaş'ın gündemine giren son isim İspanyol Juande Ramos.

  Teknik direktör arayan Beşiktaş ' ın gündemine giren son isim İspanyol Juande Ramos . Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören , sağlık sorunları yüzünden kulüpten ayrılan Mustafa Denizli ' nin yerine teknik direktör arayışlarına devam ediyor .

Yönetim kurulundan aldığı yetki ile adaylarla görüşmelerde bulunan Demirören ' in , Bernd Schuster ve Mircea Lucescu ' nun ardından Juande Ramos ile temasa geçtiği öğrenildi .

Joachim Löw , Manuel Pellegrini ve Felix Magath gibi isimleri de listesine alan Demirören ' in Ramos ile biraraya gelmesi bekleniyor .

55 yaşındaki Juande Ramos , Sevilla ' yı üst üste iki UEFA Kupası şampiyonluğuna taşıdıktan sonra görev yaptığı Real Madrid , Tottenham ve son olarak CSKA Moskova ' dan kısa sürede gönderildi .

Keçeli ve Saka yabancıya karşı

Başkan Demirören ' in , takımın yeni teknik patronunun yerli mi , yabancı mı olması konusunda yönetim kurulu üyeleri arasında bir oylama yaptığı ortaya çıktı .

Oylamada 18 yönetim kurulu üyesinden 16 ' sının yeni teknik adamın yabancı olması yönünde fikir beyan ettiği belirtildi .

Sadece ikinci başkan Metin Keçeli ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Orhan Saka ' nın yeni teknik adamın Türk olması yönünde görüş bildirdi .

CNN Türk