Hepar Düzce İl Başkanı Gülçin Saygılı; 'Çıkar Gözetmeksizin Temiz Siyaset Yapacağız'

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Düzce İl Başkanı Gülçin Saygılı çıkar gözetmeksizin temiz siyaset yapacaklarını söyledi.

Hepar Düzce İl Başkanı Gülçin Saygılı; 'Çıkar Gözetmeksizin Temiz Siyaset Yapacağız'
  Hak ve Eşitlik Partisi Düzce Teşkilatını tanıtmak amacıyla il yönetimi tarafından kahvaltılı bir basın toplantısı düzenlendi . Toplantıda konuşan İl Başkanı Gülçin Saygılı , gücün değil hukukun üstünlüğünü hakim kılmak için çaba harcayacaklarını ifade ederek , " Bize göre ülkede yaşayan her birey için insan onuruna yaraşır yaşam standardını sağlamak , devletin ihmal edemeyeceği bir görevdir . Ekonomik , toplumsal ve kültürel gelişme öncelikle sosyal adalet ve eşitliğin sağlanması ile mümkündür . Demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkesi her türlü güçlüğü aşmada yegane yol ve araçtır . Partimiz gücün değil hukukun üstünlüğünü her alanda hakim kılmayı , demokrasinin tüm kurum ve kurulları ile işlemesini sağlamayı en kıtsal görev olarak görmektedir " dedi .
Çıkar gözetmeksizin temiz siyaset yapacaklarını kaydeden Saygılı şöyle devam etti : " Her millet başındakilerin yaptıklarından sorumludur . Bu çerçevede biz halka şunu söylüyoruz : Artık sızlanmayı , şikayet etmeyi , ağlamayı bırak . Asıl mücadele şimdi başlıyor . Yurtseverler görev başına . Biz alışılmış söylemlerin dışında bir partiyiz . Sözümüz söz ve namustur . Düzce ' de çıkar gözetmeksizin temiz siyaset yapacağız . "
Gülçin Saygılı ' Partiniz hangi görüşe daha yakın ' şeklindeki soruya da " Ne sağ , ne de sola Amblemimiz Anadolu Kartalı ve dolayısıyla bizde yukarıdayız " şeklinde yanıt verdi .