Bilgi Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, OPET A

  Gaziantep ' in İslahiye ilçesinde , OPET A . Ş . tarafından yaptırılan , Fikret Öztürk , Ali Öztürk ve Nurdağı Nurten Öztürk İlköğretim Okulları arasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi .
OPET Anadolu Lisesi ' ndeki programa , OPET A . Ş . Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk , İslahiye Kaymakamı Resul Kır , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçiler , İslahiye Ticaret Odası Başkanı Kemal Vural , Nurdağı Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük , Kaymakam Stajeri Ferhat Atar , okul idarecileri , öğretmenler ve öğrenciler katıldı .
Açılış konuşmasını yapan OPET Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çapkın , savaşların ve açlıkların hüküm sürdüğü bir dünyada yaşıyoruz . Birçok ülkenin okullarında zil sesi duyulmuyor . Türkiye bunların dışında kalan nadir ülkelerden birisidir " dedi .
" Topraklarımızın bereketi kadar , İnsanımızın eğitime değer verişi de önemlidir " diyen Çapkın , " Mutlu ve Huzurlu toplum ancak kültürlü , bilgili kısaca çağdaş insanlardan meydana gelir . OPET gibi Türkiye ' nin en saygın kurumlarından birini oluşturan okulumuz kurucularından Fikret Öztürk ve Nurten Öztürk , okul kurmakla kalmayıp , devamında bakım , onarım ve ihtiyaçlarının giderdiler . Gösterdikleri katkılardan dolayı , ellerini ve gönüllerini üzerimizden hiç çekmedikleri için İlçemiz , Okullarımız ve
Öğrencilerimiz adına şükran ve saygılarımı sunuyorum . OPET sadece bir isim değil , bir kalitenin marka ismidir . Müdürü olmaktan gurur duyduğum , Öğretmenlerime , öğrencilerime ve velilerime okula sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum " diye konuştu .
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçiler ise , OPET Anadolu Lisesiyle gurur duyduklarını belirterek , " Son beş yılda eğitimde daha da yükselerek üst seviyeler çıkması bizi sevindirmektedir . Öğrencilerimizin yüzde yüz başarı sağlaması ve YGS sınavında ilk beş yüzde olmalarından dolayı kendilerini ayakta alkışlamak gerekir " ifadelerini kullandı .
Mehmet Çiftçiler , Opet Anadolu Lisesi ' nin birçok Kaymakam , Avukat , Mühendis , Doktor ve Eczacı yetiştirdiğini sözlerine ekledi .