Beydağ Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi

Beydağ Halk Eğitim Merkezi'nin geleneksel yılsonu sergisi ilçe Kaymakamı Ali Cergibozan, Garnizon Komutanı Memiş Bozdemir, Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla açıldı.

Beydağ Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi
  Bademli ve Konaklı Belediye Başkanları ' nın da konuk olarak katıldığı gecede , yıl boyunca düzenlenen kurslarda başarılı olan kursiyerler için düzenlenen temsili belge töreninin ardından sergilenen halk oyunları gösterisi , bağlama ve gitar dinletisi ile Grup Sılaya Hasret ' in Türk Halk Müziği konseri izleyenlerin büyük beğenisini topladı .
Sergi açılışında bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin , merkezin faaliyetleri hakkında bilgi vererek ; " Beydağ Halk Eğitimi Merkezi olarak 4 idareci , 3 kadrolu öğretmen , 8 usta öğretici , 1 gönüllü öğretici , 53 uzman toplam 65 kişilik eğitim kadrosu ile 2009-2010 eğitim öğretim yılında , açtığımız 85 kurs ile 820 bayan 576 erkek toplam 1396 kişiye mesleki teknik ve sosyal kültürel kurslarla hizmet verdik " dedi .
Ergin , Mustafa Kemal Atatürk ' ün ; ' Öğretmenler her fırsattan yararlanarak halka koşmalı , halk ile beraber olmalı ve halk , öğretmenin çocuğa yalnız alfabe okutan bir varlıktan ibaret olmayacağını anlamalıdır " sözünü hatırlatarak , yıl boyunca harcanan emeklerin sonunda çok kapsamlı ve beğeni toplayan bir serginin oluştuğunu söyledi . Serginin Pazartesi günü de gezilebileceği bildirildi .