Sadri Şener: Trabzon Karadenizspor misyonuna devam edecek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, TFF 2. Lig play-off yarı finalinde elenen Trabzon Karadenizspor'un misyonuna devam edeceğini belirtti.

Şener

  Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener , TFF 2 . Lig play-off yarı finalinde elenen Trabzon Karadenizspor ' un misyonuna devam edeceğini belirtti .

Şener , bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada , Ziraat Türkiye Kupası ve basketbol şampiyonluğunun ardından üçüncü kupayı Karadenizspor ' dan beklediklerini ama olmadığını kaydetti . Bu başarıya gelecek sezon da ulaşılacağına olan inancını ifade etti .

Karadenizspor ' un öncelikli hedefinin genç oyuncuları Trabzonspor için hazırlamak olduğuna değinen Şener , " Bu düşünceden herhangi bir sapma söz konusu değildir . Gelecek sezondan itibaren daha genç bir kadroyla yol devam edilecek . Yönetim Kurulu olarak son derece önem verdiğimiz Karadenizspor projesinden bu yöndeki beklentimiz büyüktür . " yorumunda bulundu .

Karadenizspor ' a sadece oyuncu yetiştiren değil , teknik adam ve yönetici yetiştiren bir organizasyon gözüyle baktıklarına da işaret eden Başkan Şener , " Bu çalışmalarımızın meyvelerini kısa süre içerisinde alacağımıza inanıyoruz . Bu vesileyle sezon içerisindeki emeklerinden dolayı Karadenizspor Başkanı Hüseyin Örs ve yönetim kuruluna , Teknik Direktör Ahmet Özen ve ekibine , ayrıca da tüm sporcu kardeşlerimize teker teker teşekkürlerimizi sunuyoruz . " ifadelerini kullandı .