Bandırma'da Arka Sıradakiler Dizisi İzdihamı

Sevilen televizyon dizisi 'Arka Sıradakiler'in yönetmeni Hamdi Alkan ve dizi oyuncularının Bandırma'da yaptıkları söyleşi yaşanan izdiham nedeniyle yarım kaldı

Bandırma'da Arka Sıradakiler Dizisi İzdihamı
Sevilen televizyon dizisi 'Arka Sıradakiler'in yönetmeni Hamdi Alkan ve dizi oyuncularının Bandırma'da yaptıkları söyleşi yaşanan izdiham nedeniyle yarım kaldı. İzdihamdan söyleşinin yapıldığı çay bahçesinin duvarları yıkıldı.
Bandırma'da düzenlenen 21. Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali' kapsamında Fox TV'de yayınlanan 'Arka Sıradakiler' dizisinin yönetmeni Hamdi Alkan, Bandırmalı olan eşi oyuncu Canan Alkan ile dizinin sevilen oyuncuları Oktay karakterini canlandıran Bülent Çetinaslan, Gamze'yi oynayan Sinem Öztürk, İbo'yu oynanan Fırat Çöloğlu ile Sibel rolündeki Deniz Sarıbaş söyleşi yapmak üzere Bandırma'ya geldi. Bandırma'da ilk olarak Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret eden dizi ekibi daha sonra söyleşinin yapılacağı Tepe Gazinosu çay bahçesine geçtiler. Çay bahçesi önünde dizi oyuncuları görmek isteyenler büyük bir kabalık oluştururken, dizi ekibi güvenlik çemberi arasında çay bahçesine girdi. Kalabalık nedeniyle zor anlar yaşayan oyuncular, kurulan masa yerine çay bahçesinin ortasına geçerek söyleşiye devam etmek zorunda kaldı. Sık sık anons yaparak izdihamı önlemeye çalışan oyunculara çay bahçesini dolduran özellikle gençler çok büyük ilgi gösterdi. Yaşanan izdiham nedeniyle dizi ekibi söyleşiyi planlanan saatten erken bitirerek çay bahçesinden ayrılmak zorunda kaldı. Dizi oyuncularını görmek isteyen vatandaşların çay bahçesinin duvarlarına çıkması sonucu beton duvarlar da yıkıldı.