Ak Parti'li Gençler 'Filistin Caddesi' İstedi

AK Parti Milas İlçe Geçlik Kolları üyesi gençler İsrail terörüne tepki olarak Milas Belediyesi'nden Milas'taki bir caddeye "Filistin Caddesi" cadde üzerindeki bir sokağa da "Gazze Sokağı" adını verilmesini istedi

AK Parti Milas İlçe Geçlik Kolları üyesi gençler İsrail terörüne tepki olarak Milas Belediyesi'nden Milas'taki bir caddeye "Filistin Caddesi" cadde üzerindeki bir sokağa da "Gazze Sokağı" adını verilmesini istedi.
Yürekleri dağlayan terörist İsrail'in Türk gemisine saldırısı ve terör örgütü PKK'nın ilgili tepkiler sürüyor. Milas AK Parti Gençlik Kolları Milas Belediyesi'ne yazdığı dilekçede ilçedeki bir caddeye "Filistin", cadde üzerindeki bir sokağa da "Gazze" adının verilmesini istedi.
İsrail'e tepkiyle ilgili AK Parti Milas Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Akçadağ, saldırının insanlık tarihine kara bir leke olarak geçtiğini vurgulayarak, "Öncelikle İskenderun'da PKK Terör Örgütünün silahlı kuvvetlerimize yönelik hain saldırısında 6 askerimiz şehit düşmüştür. Kanlı terör örgütünü nefretle kınıyor, şehit ailelerimiz başta olmak üzere bütün milletimize baş sağlığı diliyorum. Diğer yandan İsrail Devletinin, Filistin ve özellikle Gazze halkına uyguladığı insanlık dışı tavırlara tepkisiz kalmayan ve Gazze halkına insani yardım götüren başta Mavi Marmara olmak üzere 6 gemilik filoya, İsrail donanması uluslar arası sularda askeri operasyon yapmış olup, bu operasyonda ise 16 yardım gönüllüsü yaşamını kaybetmiştir. 30'u aşkın gönüllü ise yaralanmıştır. İsrail Devletinin uluslar arası hukuku hiçe sayarak, amacı sadece Gazze'ye insani yardım götürmek olan bu filoya saldırmış olması Filistinlilerin ne denli bir insanlık dışı muameleye maruz kaldıklarını göstermiştir. Bu saldırı ise; insanlık tarihine kara bir leke olarak bulaşmıştır. Sayın Başbakanımız, Dış İşleri Bakanımız, ilgili devlet birimlerimiz bir insanlık dışı tavırlara duyarsız kalmamış gerekli girişimlerde bulunmuşlar ve konunun takipçisi olmuşlardır.
Milas halkından istediğimiz, gerçekleştirilecek tepki ve protestoların demokratik yolları ve hukuki çerçeveyi aşmamasıdır"