Tp Mkyk Üyesi Volkan Akyol Tavşanlı'ya Geldi

Türkiye Partisi'nin (TP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim üyesi olan Volkan Akyol Tavşanlı'ya gelerek partisinin teşkilatını ve Belediye'yi ziyaret etti

Tp Mkyk Üyesi Volkan Akyol Tavşanlı'ya Geldi
  Türkiye Partisi ' nin ( TP ) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ( MKYK ) üyesi ve aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim üyesi olan Volkan Akyol Tavşanlı ' ya gelerek partisinin teşkilatını ve Belediye ' yi ziyaret etti .
Ziyaretlerde ülke sorunlarına yönelik tespitlerini ve bunların çözümüne yönelik önerilerini anlatan Volkan Akyol ' un Güler ziyaretinde TP Tavşanlı İlçe Başkanı Ebru Tatar da hazır bulundu .
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler , " Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener ' in görevlendirdiği partinin MKYK üyesi Volkan Akyol bey ve beraberindeki heyet ziyaretler kapsamında bize de geldiler . Bizler kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettik . Bize verdikleri broşürleri inceleyeceğiz . Siyaset ile uğraşanların genel hedefi ülkeye en iyi hizmeti sunabilme gayretinde bulunmaktır . Bu çerçevede Türkiye Partisi teşkilatına da çalışmalarında başarılar dilerim " ifadelerini kullandı .