Başarılı Voleybolcular, Vali Ulvi Saran'ı Ziyaret Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Minikler Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü olan Gaziosman Paşa İlköğretim Okulu, Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti

  Türkiye Voleybol Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Minikler Voleybol Türkiye Şampiyonası ' nda üçüncü olan Gaziosman Paşa İlköğretim Okulu , Vali Ulvi Saran ' ı makamında ziyaret etti .
Karaman ' da düzenlenen şampiyonada üçüncü olan Gaziosman Paşa İlköğretim Okulu müdür , antrenör ve voleybol sporcularını makamında ağırlayan Vali Ulvi Saran , burada yaptığı konuşmada , " Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum . Türkiye üçüncülüğü çok önemli bir başarı . 81 ilden katılan takımlar arasından böyle bir başarıyı yakalamak daha da önemli . Çocuklarımızda spor yaptıkları için dinç ve zinde görünüyorlar . İnşallah bundan sonrada spor hayatlarını başarılı ve ahlaklı bir şekilde sürdürürler "
dedi .
Malatya Gaziosman Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Akgül ise , şampiyonada kendilerine destek veren Vali Ulvi Saran ' a teşekkür etti .
Vali Saran , başarılı voleybolculara hediye verdi .