Turkcell'den İphone Kullanıcılarına Ücretsiz Trafik Uygulaması

iPhone kullanıcıları Turkcell'in İstanbul'daki anlık trafik durumunu gösteren ücretsiz İBB Trafik uygulamasıyla İstanbul trafiğine takılmadan yolculuk yapıyor.

  Turkcell ' in , İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte geliştirdiği İBB Trafik iPhone uygulaması yenilendi . İBB Trafik iPhone uygulaması sayesinde İstanbullular trafik yoğunluğunu harita ve kameralar üzerinden anında takip edebiliyor . Yeni sürümde , birinci ve ikinci köprüdeki trafik yoğunluğunu uygulama açılır açılmaz görmek mümkün . İSPARK otopark noktaları , IDO iskeleleri , petrol istasyonlarının konumlarının harita üzerinde listelenmesi de İBB Trafik ' in yeni sürümüyle birlikte gelen hayat
kolaylaştırıcı özellikler arasında . Dileyen kullanıcılar İBB Trafik üzerinden tek tıkla deniz otobüsü sefer saatlerini de görebiliyor .
İBB Trafik iPhone uygulamasıyla ayrıca hız sensörlerini kullanarak yollardaki ortalama hızlara ulaşabilir , farklı noktalardaki 100 ' den fazla kameradan anında görüntü alabilir , sık kullandığınız kameraları ' Favorileriniz ' e ekleyebilirsiniz . Lokasyon özelliğini aktif hale getiren iPhone kullanıcıları kendi konumlarını da harita üzerinde otomatik olarak görebiliyor .
Turkcell ' li olsun olmasın tüm iPhone kullanıcıları App Store ya da iTunes üzerinden ücretsiz İBB Trafik uygulamasını cep telefonuna yükleyebiliyor . Herhangi bir abonelik bedeli olmayan İBB Trafik ' te Turkcell şebekesine bağlanarak kullanılan veri için de ücret alınmıyor .