Demet Akalın'ın Eşi Bekensir'e Yurt Dışı Yasağı Çeşme

Çeşme'de sahne alan Demet Akalın'ın ücretini eksik ödedikleri iddiasıyla işletme sahiplerini tehdit ve darp ettiği iddiasıyla 4 kişiyle gözaltına alınan eşi Önder Bekensir'e yurt dışına çıkış yasağı konularak, adli kontrol cezası verildi.

  Çeşme ' de sahne alan Demet Akalın ' ın ücretini eksik ödedikleri iddiasıyla işletme sahiplerini tehdit ve darp ettiği iddiasıyla 4 kişiyle gözaltına alınan eşi Önder Bekensir ' e yurt dışına çıkış yasağı konularak , adli kontrol cezası verildi . İşletme sahiplerine silah gösterip , tehdit ettikleri ileri sürülen 4 kişi de tutuklandı .
Çeşme ' de bir eğlence mekanı çalıştıran Tayfun İkan ile Onur Okan , polise başvurarak Önder Bekensir ' in de aralarında bulunduğu 5 kişi tarafından tehdit ve darp edildiklerini öne sürdü .
İşletmeciler , eğlence mekanının açılış günü sahne alan Demet Akalın ' ın ücretinin eksik ödenmesi konusu nedeniyle Önder Bekensir ile 4 kişinin silah göstererek kendilerini tehdit ettiklerini , yumrukladıklarını iddia ettiler .
Şikayet üzerine gözaltına alınan Bekensir ile 4 kişi , Çeşme Adliyesine gönderildi . Çıkarıldıkları mahkemede , ' işletmecilerle para konusunu konuştuğunu anlatarak , darp ve tehdit olaylarından haberdar olmadığını ' savunduğu öğrenilen Bekensir ' e yurt dışına çıkış yasağı konularak , bir ay süreyle adli kontrol cezası verildi .
Bekensir ' e yardımcı olmak istediklerini söyledikleri bildirilen Y . İ , S . G , Ö . D ve T . Ö . ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandılar .
Demet Akalın ' ın sezon açılışı gecesinde 40 bin liraya anlaşarak sahne aldığı eğlence merkezi işletmecilerinin , gecenin bitiminde sanatçıya 10 bin lira ödeme yaptıkları , olayın bu nedenle gerçekleştiği öğrenildi .

29 . 06 . 2010 10 : 57 : 52