Messi gol atmak değil Dünya Kupasını kaldırmak istiyor

Dünya Kupası'nda çeyrek finale kalan Arjantin'in yıldız oyuncularından Lionel Messi, Dünya Kupası'nda şu ana kadar gol atamamasının kendisini endişelendirmediğini ifade etti. Messi takım olarak formda olduklarını ve takımın böyle gitmesi halinde kupayı alacaklarını iddia etti.

Messi gol atmak değil Dünya Kupasını kaldırmak istiyor
  Dü ; nya Kupası ' nda ç ; eyrek finale kalan Arjantin ' in yıldız oyuncularından Lionel Messi , Dü ; nya Kupası ' nda şu ana kadar gol atamamasının kendisini endişelendirmediğini ifade etti . Messi takım olarak formda olduklarını ve takımın bö ; yle gitmesi halinde kupayı alacaklarını iddia etti .

Arjantin ' in yıldız oyuncularından Lionel Messi , Dü ; nya Kupası ' nda şu ana kadar gol atamamasının kendisini endişelendirmediğini sö ; yledi .
Messi , yaptığı aç ; ıklamada , ' Benim gol atamamam ö ; nemli değil . Beni ilgilendiren Arjantin ' in bö ; yle devam etmesi ' dedi .
23 yaşındaki Messi , Meksika maç ; ında ç ; ok iyi oynadığını dü ; şü ; nmediğini , ancak turu geç ; tiklerini ve bu nedenle sorun olmadığını belirtti .
Messi , dü ; n Arjantin ' in 3-1 kazandığı Dü ; nya Kupası 2 . tur maç ; ında bulduğu fırsatları değerlendirememiş , birç ; ok pozisyonda kendisine faul yapılmıştı .
Arjantin Teknik Direktö ; rü ; Maradona da hakemlerin savunma oyuncularına daha fazla kart ç ; ıkartması gerektiğini savunarak , ' Topa bakmıyorlar bile . Sadece Messi ' ye tekme atmak istiyorlar . Hakem de bunlara gö ; z yumuyor ' dedi .