Ezel'in Şener Şen umudu sürüyor

Usta Oyuncu Şener Şen, ATV'nin sevilen dizisi Ezel'de Ramiz Dayı'nın azılı düşmanı Kenan Birkan'ı oynayacak mı?

Ezel'in Şener Şen umudu sürüyor
  Sezon finalinde , Ramiz Dayı ' nın can dü ; şmanı Kenan Birkan ' ın sadece omuzlarını gö ; rdü ; k . Herkes bu karakteri kimin oynayacağını konuşuyor . Yapımcı Kerem Ç ; atay , &ldquo ; Şener Şen kabul etsin , biz yaşını uydururuz&rdquo ; diyor .

* Sezonun en beğenilen dizilerinden Ezel , nefes kesen bir finalle tatile girdi . ATV ' de yayınlanan dizinin sadık izleyicileri arasında ve internet forumlarında konuşulan tek konu , Kenan Birkan ' ı kimin oynayacağı .

* Rolü ; n Şener Şen , Uğur Yü ; cel , Selç ; uk Yö ; ntem , Yetkin Dikinciler , Fikret Kuşkan , Kö ; ksal Engü ; r , Settar Tanrıö ; ğen veya Haluk Bilginer ' e verileceği konuşuluyordu . Fakat Yetkin Dikinciler , Fikret Kuşkan , Haluk Bilginer ve Kö ; ksal Engü ; r , yeni sezonda başka dizilerde rol alacak .

* Şener Şen , en son 2000 yılında ' İkinci Bahar ' dizisiyle televizyon ekranına ç ; ıktı . Meltem Cumbul ile ' Gö ; nü ; l Yarası ' ve Kenan İmirzalıoğlu ile ' Kabadayı ' adlı sinema filmlerinde başrol oynadı . 10 yıldır hiç ; bir dizi teklifini kabul etmedi .

* Ay Yapım Yö ; netim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerem Ç ; atay , Kenan Birkan karakterine ilişkin beklentinin ç ; ok yü ; ksek olduğunu sö ; yledi . İnternet forumlarında şimdiden Kenan Birkan sayfaları aç ; ıldığını sö ; yleyen Ç ; atay , &ldquo ; İzleyicilerimizin taleplerini de ciddiye alıyoruz . Ç ; alışmalarımız devam ediyor . Anılan isimlerin hepsiyle ç ; alışmaktan gurur duyarız&rdquo ; dedi .

* Ç ; atay , &ldquo ; Şener Şen ' in yaşı Kenan Birkan ' la ö ; rtü ; şü ; yor mu?&rdquo ; sorusuna şu cevabı verdi : &ldquo ; Şener Bey kabul etsin de yaşını uydururuz . Kendisiyle henü ; z gö ; rü ; şmedik . Konuşulan isimlerin , televizyon mesaisi fazla değil . Ama sonuç ; ta onlardan biri olacaktır . &rdquo ;

OYUNCULAR HEYECANLA BEKLİYOR

Selç ; uk Yö ; ntem : Kenan Birkan ' ı oynayacağım haberi doğru değil . Ezel ' in zaten başarılı bir kadrosu var . Keyifle izliyorum . Rol kime verilirse verilsin , yakışacaktır .

Salih Kalyon : Şener Şen ismi bizi de heyecanlandırıyor . Keşke aramızda olsa . Ç ; ok sevdiğimiz , hayran olduğumuz bir aktö ; r . Ama hikayeye gö ; re daha genç ; biri lazım sanki . Ç ; ü ; nkü ; Kenan , Ramiz Dayı ' nın yetiştirdiği biri . Bakalım Kenan kim olacak?

Barış Falay : Samimiyetle sö ; ylü ; yorum , ismin hiç ; bir ö ; nemi yok . Yapımcılarımız eminim en iyi ismi bulacaktır . Mutlaka ü ; nlü ; biri olması gerekmez . Hiç ; tanınmayan birç ; ok isimle ç ; ok başarılı işler de yaptık .

Sedef Avcı : Şener Şen olacağını sanmam . Hikayeye gö ; re Kenan daha genç ; biri . Yetkin Dikinciler de olamaz . Ç ; ü ; nkü ; yeni sezonda onunla başka bir dizide oynayacağız . Bence o role Uğur Yü ; cel ç ; ok yakışır .

Habertü ; rk