Şehit babası, gerekirse Ankara'da ameliyat ettirilecek

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Halkalı'da şehit olan Uzman Çavuş Uğur Ekiz'in ailesini ziyaret etti. Bakan Ergin, geçtiğimiz salı günü yattığı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Halkalı'da şehit olan Uzman Çavuş Uğur Ekiz'in ailesini ziyaret etti. Bakan Ergin, geçtiğimiz salı günü yattığı hastanede oğlunun şehit olduğu haberi üzerine ameliyatı ertelenen şehit babası Fikri Ekiz'in tedavisinin gerekirse Ankara'da yapılması için talimat verdi.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı M.Lütfi Savaş ve beraberindeki heyetle Erzin ilçesine gelen Adalet Bakanı Ergin, şehit Uzman Çavuş Uğur Ekiz'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyareti esnasında şehit ailesi ile yakından ilgilenen Bakan Ergin, şehidin ağabeyi Tayfur Ekiz'e, herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Ağabey Ekiz'den babalarının yarın Adana Özel Seyhan Başkent Hastanesi'nde kalp ameliyatı olacağını öğrenen Ergin, aileye her türlü yardımda bulunulacağı sözünü verdi. Gerektiği takdirde şehit babası Fikri Ekiz'in ambulans helikopterle Ankara'ya götürülerek tedavisinin burada yapılabileceğini belirten Bakan Ergin, bu konuda gerekli işlemlerin yapılması için Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve Erzin Kaymakamı İlhan Abay'a talimat verdi.