Onbir vali ile çalışan basın müdürünün mutlu günü

İstanbul Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nazır Şentürk, oğlunu evlendirdi. Şu ana kadar 11 vali ile çalışan ve yıllardır basın müdürlüğü yap

İstanbul Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nazır Şentürk, oğlunu evlendirdi. Şu ana kadar 11 vali ile çalışan ve yıllardır basın müdürlüğü yapan Şentürk'ü mutlu gününde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da yalnız bırakmadı.

Bahçelievler Öğretmenevi'nde gerçekleşen nikah törenine; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yanı sıra ünlü modacı Cemil İpekçi, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Bütün davetliler salonda yerini aldıktan sonra damat Tolga Şentürk ve gelin Sonnur Eminoğlu, müzik eşliğinde nikah masasına oturdu. Mutlu çiftin şahitliğini Vali Mutlu ile modacı Cemil İpekçi yaptı. Nikahı ise Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kıydı. Nikah kıyıldıktan sonra Vali Mutlu tarafından evlilik cüzdanı geline teslim edildi. Mutlu, çiftin ömür boyu mutlu olmasını temenni ederek, çifte düğün hediyesi olarak altın taktı.

Uzun süredir valilikte basın müdürlüğü yapan Nazır Şentürk, ikinci çocuğunu evlendirdi. Kırşehir'de 7 vali, İstanbul'da ise 4 vali ile çalışan Şentürk, yaşadığı mutluluğu şöyle ifade etti: "Bunu yaşayanlar bilir. Tarif edilemeyecek kadar büyük bir coşkusu var bu işin. Sevgiyi ve mutluluğu paylaşmanın fotoğrafı çekiliyor bu tür önemli günlerde. Ben bunun sevincini yaşıyorum. Valimizin beraber çalıştığı personelinin mutluluğunu paylaşması mutluluğumuzu perçinleştirdi."

12 yıldır İstanbul Valiliği'nde görev yaptığını belirten Şentürk, "Önceki yıl kızımın nikahına Muammer Güler katılmıştı. Kırşehir'de 7 vali ile çalıştım. Daha sonra İstanbul'a geldim, bu son valim. Oğlum ilk vali ile çalışmaya başladığımda 4 yaşındaydı. Bugünlere ulaşacağını tahmin bile edemiyordum. Çok hızlı geçti zaman." diye konuştu.