İnönü stadında metal fırtınası!

İnönü stadında devam eden Sonisphere Festivali, rock ve metal müzik sevenleri coşturdu. Binlerce kişi, yarın sahneye çıkacak olan Metallica'yı heyecanla bekliyor.

İnönü stadında devam eden Sonisphere Festivali, rock ve metal müzik sevenleri coşturdu. Binlerce kişi, yarın sahneye çıkacak olan Metallica'yı heyecanla bekliyor. İnönü stadını bu kez taraftarlar değil metalciler doldurdu. Tezhüratları da futbol takımına değil müzik gruplarına.

İstanbul İnönü stadı, 3 gün sürecek Sonisphere müzik festivaline ev sahipliği yapıyor. Gezici festivalin özelliği, dünyanın en ünlü heavy metal ve rock  gruplarının sahneye çıkacak olması.

Bu da stadyumdaki coşkuyu daha da artırdı. konserin ilk gününde Alice In Chains ve Rammstein en merakla beklenen gruplardı.

Gençlerin bir bölümü kendini müziğin ritmine kaptırdı, yerinde duramadı. Yorgun düşenlerse, bir sonraki grup sahneye çıkana kadar dinlenmeyi tercih etti.

Festivalin yerli yıldızları ise Pentagram ve Hayko Cepkin.

Festivalin en ağır topu, 30 yıllık geçmişiyle müzik tarihinde önemli bir yeri olan Metallica. Metallica, pazar gecesi festivalin kapanış konserini verecek.

Ama ondan önce sahneye çıkacak gruplar da en az Metallica kadar ünlü. Trash metal türünün en önemli grupları Anthrax, Megadeth, Slayer ve Metallica, arka arkaya İnönü stadını sallayacak.

Müzik dünyasının "Big Four", "Büyük Dörtlü" diye adlandırdığı gruplar, pazar günü stadı dolduranları müziğe doyuracak.


CNN Türk