Melikgazi Belediyesi'nin Yol Çalışması Sürüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esenyurt mahallesinde 10 bin 500 metrekarelik büyük ölçekli Hangar Parkı ile Hangar Caddesi yol genişletme ve düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi

Melikgazi Belediyesi'nin Yol Çalışması Sürüyor
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esenyurt mahallesinde 10 bin 500 metrekarelik büyük ölçekli Hangar Parkı ile Hangar Caddesi yol genişletme ve düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi.
Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Hangar caddesi üzerinde yer alan 10 bin 500 metrekarelik alanda büyük ölçekli Hangar parkını inşa edildiğini ve semt halkının hizmetine sunulduğunu söyledi.
Büyükkılıç, "Bu parkın önünde yer alan ve Erciyes Bulvarı ile Büyükmenderes caddelerini birbirine bağlayan Hangar caddesinin de yol genişletme ve çevre düzenlemesini yaptık. Dar olan cadde ilk etapta genişletildi. Alt yapı çalışması yapıldı. Son alarak asfaltlandı" dedi.
Büyüyen ve genişleyen aynı zamanda modern yapılaşması ile örnek gösterilen Esenyurt mahallesinde yer alan cadde ve sokakların yetersiz kaldığını bu nedeni ile yenilendiğini ifade eden Büyükkılıç, Hangar caddesinin 425 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde olduğunu ve alt yapıda bütünlük sağlanarak ulaşıma açıldığını sözlerine ekledi.