Haluk Koç: Türk Kızılayı'na Sivil Toplum Kuruluşu olarak bakılmamalı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin çalışmalarının takdire değer olduğunu belirterek, "Türk

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin çalışmalarının takdire değer olduğunu belirterek, "Türk Kızılayı'na bir Sivil Toplum Kurulu (STK) olarak bakılmamalı, Türk Kızılayı, Türk Devleti ve Milleti adına çok önemli görevler yaptı. Sorumluluk sahibi herkes Türk Kızılayı'na desteğini esirgememelidir.'' dedi.

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin eşliğindeki Yönetim kurulu heyeti CHP Olağan Genel Kurulu'nda MYK 'ya ve daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcılığı'na seçilen Samsun Milletvekili Prof. Dr. Haluk Koç ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarının takdire değer olduğunu ifade etti. Türk Kızılayı'na bir STK olarak bakılmaması gerektiğini vurgulayan Koç, "Türk Kızılayı Türk Devleti ve Milleti adına çok önemli görevler yaptı. Sorumluluk sahibi herkes Türk Kızılayı'na desteklerini esirgememelidir." diye konuştu.

Ziyaret sonunda Mustafa Keskin, Haluk Koç'a Türk Kızılayı armalı Kahve fincan takımı hediye etti.