GİMDER Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvası'nı yemekle taçlandırdı

Giresun Memur İşçi ve Köylü Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GİMDER) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Dostluk Halı Saha Futbol Tu

Giresun Memur İşçi ve Köylü Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (GİMDER) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Dostluk Halı Saha Futbol Turnuvası"na katılan takımlar yemekle bir araya gelerek dayanışma örneği sergiledi.

GİMDER Başkanı Fikret Öztürk, geleneksel hale gelen ve bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya 13 takımın katıldığını söyledi. Karşılaşmaların çok renkli ve çekişmeli geçmesine rağmen sevgi ve kardeşliğe zarar vermediğini ifade eden Öztürk, "Futbol, insanları ortak noktada birleştiren önemli bir spor dalı. Sağlık için olduğu kadar yeni dostluk köprülerinin inşasında da önemli bir rol üstlenmektedir." dedi. Dernek olarak geleneksel hale getirdikleri turnuvanın birlik ve beraberlik gösterisi olan yemekle taçlandığını kaydeden Öztürk, bu birlik ve beraberliğin devam etmesini temenni etti.

Yetimoğulları Pide Salonu'ndaki yemeğe katılan turnuvanın şampiyonu Muhasebe Futbol Takımı'nın kaptanı İsmail Akar, "GİMDER yönetimine çok teşekkür ederiz. Turnuvada büyük heyecan ve güzel dayanışma örnekleri vardı. Turnuva için her şey düşünülmüş, özel forma yaptırma, yemekle sevgi ve kardeşliklerin devamın sağlanması hepsi güzel büyük bir organizasyon." dedi.