Daum'un inadı Fener'i kaosa sürüklüyor

Fenerbahçe, 6 milyon Euro'luk tazminatından vazgeçmeyen Teknik Direktör Christoph Daum yüzünden yeni sezona sancılı girecek. 28 Haziran'da Can Bartu Tesisleri'nde toplan...



Fenerbahçe, 6 milyon Euro'luk tazminatından vazgeçmeyen Teknik Direktör Christoph Daum yüzünden yeni sezona sancılı girecek.

28 Haziran'da Can Bartu Tesisleri'nde toplanacak olan Sarı-Lacivertli takımda Alman hoca konusunda belirsizlik kafaları karıştırıyor. Futbolcuların Daum'un durumu henüz netlik kazanmadığı için ya birbirlerini ya da Sportif Direktör Aykut Kocaman'ı arayarak 'Ne oluyor?' sorusuna cevap bulmaya çalıştığı öğrenildi.
Daum, para almadan ayrılmaya ikna edilemezken Kocaman'ın transfer listesindeki oyuncular bekleyişini sürdürüyor. Belçika'da yapılacağı belirtilen hazırlık kampı konusunda da resmi bir açıklama olmazken taraftarlar artık bu işe bir son verilmesini istiyor. Haksızlığa uğradığı gerekçesiyle Başkan Aziz Yıldırım ile inatlaşan Christoph Daum ise bu dönemde her adımına dikkat ediyor. Alman teknik adam, tazminatsız görevine son verilmemesi için oyununu titiz bir şekilde oynuyor. Kocaman'ın altında çalışmayı kabul eden, yardımcılarının kovulmasına ses çıkarmayan tecrübeli hoca, yönetim ile arasındaki psikolojik savaşı başarıyla yürütüyor. Sağlık kontrolünden kendi güvendiği hastanede geçen ve her gün bakımdaki tesislere giden Daum, sabırla hakkındaki gelişmeleri izliyor.
F.Bahçe, Daum'la yollarını ayırma planlarını kararlılıkla uygularken Şükrü Saracoğlu Stadı ile Can Bartu Tesisleri'ndeki yenileme çalışmaları da bitme aşamasına geldi. Dün stadın çimleri yerleştirildi ve Sarı-Lacivertlilerin önümüzdeki sezon kötü zemin sorunu yaşamayacağı bildirildi. Erhan Güven İstanbul


Zaman