Ölüdeniz Belediyesi Yılın Keçisi Ödülü Müjdat Gezen Ve Banu Avar'a

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında her yıl verilmekte olan Yılın Keçisi Ödülüne festival komitesi bu yıl 50

Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında her yıl verilmekte olan Yılın Keçisi Ödülüne festival komitesi bu yıl 50. sanat yılını geride bırakan Tiyatro Sanatçısı Müjdat Gezen ve Gazeteci Banu Avar'ı layık buldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, "Geçen festivallerde Sinan Aygün, Cumhuriyet Gazetesi, Türkan Saylan, Türk Milli Futbol Takımı ve Uğur Dündar'a verilen Yılın Keçisi Ödülü bu yıl Banu Avar ve Müjdat Gezen'e verilecektir" dedi. Başkan Yılmaz açıklamasını şu şekilde tamamladı:
"Her türlü zorluklara rağmen 50 yıllık sanat yaşamında ilkelerinden taviz vermeden dimdik bugünlere gelen ve tiyatro alanında açtığı eğitim kurumlarıyla yüzlerce öğrenci yetiştiren Müjdat Gezen ile yaptığı televizyon programlarıyla ve yazdığı kitaplarla Banu Avar; Atatürk ilke ve devrimlerine, Cumhuriyet kazanımlarına ve değerlerine bağlı yurtsever duruşları ile de Yılın Keçisi ödülünü almaya hak kazanmışlardır. Her iki değerli sanatçımızı kutlar, daha nice başarılı yıllar dileriz."