Bulgar Konsolosu veda yemeği ile uğurlandı

Edirne'de yaklaşık 4 yıldan bu yana görev yapan Bulgar Konsolosu Plamen Teodosiev için veda yemeği verdi. Trakya Üniversitesi Meriç Sosyal Tesisleri'n

Edirne'de yaklaşık 4 yıldan bu yana görev yapan Bulgar Konsolosu Plamen Teodosiev için veda yemeği verdi. Trakya Üniversitesi Meriç Sosyal Tesisleri'nde verilen yemeğe çok sayıda davetli katıldı.

Edirne Valisi Gökhan Sözer, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran'ın da katıldığı yemekte konuşan Bulgaristan Başkonsolosu Valcho Georgiev Markov, gördüğü manzaranın Plamen Teodosiev'in çok başarılı bir dönem geçirdiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Gelecek için temennisinin Edirne ve Türkiye'de edindiği dostluklarını unutmaması olduğunu söyleyen Başkonsolos, Plamen Teodosiev'e profesyonel kariyeri için bundan sonraki hayatında başarılar diledi. Bulgar Konsolos Plamen Teodosiev da şunları söyledi:

"Açık havada bu kokteyli yapmak istedim. Ancak yağmur nedeniyle içeride yapmak zorunda kaldım. Bunu bir veda kokteyli olarak ilan etmeyeceğim. Çünkü vedaları hiç sevmiyorum. Ben ayrılmıyorum. Edirne'ye bağımlı olacağım. O yüzden benim görevimin son kokteyli ilan ediyorum. Bu başarıları tek başıma yapmadım. Sizin yardımlarınızla yaptım. Her şeyi iki ülke için yaptım. Yine görüşmek üzere diyorum."