Antalya'daki 'Kasırga 2' Operasyonunda 2 Tutuklama

Antalya'da bazı kamu görevlilerinin sorumlu oldukları bölgelerde rüşvet karşılığı denetim yapmadıkları iddiasıyla düzenlenen 'Kasırga 2' operasyonunda adliyeye sevk edilen 7 kişiden 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Savcılığı'nın koordinesinde yürüttükleri 'Kasırga 2' adlı operasyon kapsamında, rüşvet aldıkları ve verdikleri iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 5'i savcılık tarafından serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen, Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Baki Uçar'ın sekreteri Leyla A. ve şoförü Ali K. tutuklanarak
cezaevine gönderildi.
Kasırga-2 operasyonunda adı geçen ve Kasırga-1 kapsamında halen tutuklu bulunan Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Baki Uçar bu olaydan dolayı da tutuklandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Antalya Pazarcılar Odası Başkanı İ.Ö. ile işletme sahipleri B.A., A.D., İ.T. ve D.U., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
(SÇ-EA-Y)