Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'tan Şehitlere Başsağlığı

Zonguldak'ın kozlu beldesi belediye Başkanı Ali Bektaş, son dönemlerde meydana gelen saldırı ve patlamalarda şehit olan askeri personellerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'tan Şehitlere Başsağlığı
İstanbul Halkalı'da Askeri Personel Taşıyan bir otobüsün yakınında meydana gelen patlama sonucu 4 asker ve 1 askeri personelin kızı olmak üzere toplam 5 kişi şehit olmuş, 15 kişinin yaralanmıştı. Diyarbakır'da teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu çıkan çatışmada ise 1 asker şehit olmuştu. Artan saldırı ve patlamaların ardından başsağlığı mesajı yayınlayan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Son dönemlerde artan saldırı ve patlamalardan büyük üzüntü duydum. Bu aşağılık ve şerefsizler akıttıkları şehit kanlarında boğulacaklardır. Halkımızın huzur ve güvenliğini bozacağını düşünenler, büyük gaflet içindedirler. Terörü kullanan, onu himaye eden ve destek verenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Milletimizin vatan sevgisinin ölümsüz örnekleri olan kahraman şehitlerimizin eşsiz fedakarlıkları ve aziz hatıraları hiçbir zaman unutulmayacaktır" dedi.
Bektaş ayrıca mesajında, şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifa temennisinde bulundu.