Ak Parti Van Merkez İlçe Başkanlığı'na Şahin Atandı

AK Parti Van İl Başkanı Mustafa Bilici, Türkiye'nin ekonomisi ve politikalarıyla kabına sığmadığını belirterek, "Ülkemizin bu iyi gidişatını hiç kimse engelleyemeyecek" dedi.

Ak Parti Van Merkez İlçe Başkanlığı'na Şahin Atandı
  Hekim Karabıyık ' tan boşalan AK Parti Van Merkez İlçe Başkanlığı ' na partinin genel merkezi tarafından atanan Burak Şahin için bir basın toplantısı düzenlendi . Parti binasında yapılan toplantıda konuşan Mustafa Bilici , MHP Lideri Devlet Bahçeli ' nin OHAL talebine tepki gösterdi . OHAL döneminde terörün durmadığını ifade eden Bilici , oturdukları yerde laf üreten , bölgeye gelmeyen , şehitler üzerinde siyaset yapanların sandığa gömüleceğini kaydetti . CHP , MHP ve BDP ' nin ruh üçüzü olduğunu da sözlerine ekleyen Bilici , anayasa değişikliği mücadelesini de AK Parti ' nin tek başına verdiğini belirtti . Mustafa Bilici , Türkiye ' nin artık ekonomisi , iç ve dış politikası ile kabına sığmadığını söyleyerek , " Ülkemizin bu iyi gidişatını hiç kimse engelleyemeyecek " dedi .
Ülkenin Ferhat Sarıkaya gibi savcılara , hakimlere ihtiyacı olduğunu kaydeden Mustafa Bilici , Başsavcı İlhan Cihaner ' in durumunun ise ortada olduğunu söyledi .
Merkez İlçe Başkanı Burak Şahin ise , ağır bir sorumluluk aldığının farkında olduğunu ve AK Parti ' nin başarısı için bütün gayreti ile hizmet edeceğini belirtti .