Okulun Spor Salonu İnşaatı Yararına Konser

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonu İnşaatı için yardım konseri adı altında okul öğretmenlerinden Cafer Taşkan tarafından konser verildi.

Antik tiyatrodaki konserde dinleyenlere "Sevgili öğrencilerim, sayın velilerim, değerli misafirler" diyerek seslenen sosyal bilgiler öğretmeni Cafer Taşkan "Bu benim için çok büyük bir olay. Birinci olay okulumuza çok güzel bir spor salonu yaptıracağız. En güzel olay bu. İkinci olayda yani böyle bir arenada, antik tiyatroda benim böyle bir konseri vermem. Yalnız bırakmadınız beni hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Taşkan, iyi eğlenceler dilemeden önce bir şey daha demek istediğini belirterek şunları söyledi: "11 şehit daha verdik. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz ama hep böyle rahmet diliyoruz. Bu rahmetlerin sonu kesilmeyecek. Ama inşallah bunun da önüne geçilir. Konseri iptal edemezdik, çünkü biletlerimizi maalesef satmıştık. Şehitlerin hepsine Tanrı'dan rahmet diliyorum. Hepsi şehit oldular vatanımız için. Tekrar önlerinde saygıyla eğiliyoruz. Ama konserimize devam etmek zorundayız. Hepinize iyi eğlenceler
diliyorum."
Dün akşam gerçekleştirilen konserde farklı sanatçılardan eserler seslendiren Cafer Taşkan'ın konserini 500 kişi dinledi. Zaman zaman Taşkan'a eşlik eden dinleyenler alkışlarla ritm tuttu. Bu arada bazı dinleyenlerin sessiz kalmayı tercih ettiği gözlendi.
KİBARİYE KONSERLERİ YİNE İPTAL EDİLDİ
Öte yandan Konacık beldesinde, 1 Mayıs 2010'da Tunceli'den gelen şehit haberleri üzerine iptal edilen ve 19 haziran 2010 tarihi için belediye başkanlığı tarafından yeniden organize edilen Kibariye konseri, bu kez de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden gelen şehit haberleri üzerine yine iptal edilmişti.
Bu arada dün akşam Bodrum İlçe Müftülüğü'nde görevli bazı din görevlilerinin organizasyonu ile Türkkuyusu Camiinde şehitler için mevlit okutuldu.
(OU-HO-Y)