Kültür Merkezi Seymer'den Yılsonu Sergisi

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri'nden (SEYMER) Kültür Merkezi Seramik Sanatları şubesi, 2009â€"2010 eğitim dönemi yılsonu sergisini açtı.

Kültür Merkezi Seymer'den Yılsonu Sergisi
Serginin açılış kurdelesi Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk ve kursiyerleri temsilen öğrenciler tarafından kesildi.
Seyhan Kültür Merkezi fuayesinde üç katın tamamını dolduran binlerce el sanatı, resim ve seramik tarzı ürünlerin yer aldığı sergi açılışına Seyhan Halk Eğitim Müdürü Ali Temel, Seyhan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sapmaz, Ak Parti, MHP, CHP ve BDP'li Seyhan Belediyesi Meclis üyeleri, eğitimlerde işbirliği yapılan kurum ve kuruluşlardan temsilciler, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ve beraberindeki heyetle birlikte Kültür Merkezi'nin üç ayrı katında yer alan ürünleri birlikte gezdi. Sergiyi gezen heyette bulunan ve aynı zamanda Kültür Merkezi SEYMER'de resim kursuna devam eden CHP'li Belediye Meclis Üyesi Teyfik Gökdemir'in kara kalem tablosu serginin en çok ilgi gören ürünü oldu.
Başkan Öztürk, SEYMER'lerin yılsonu sergilerinin kendisi için ayrı bir heyecan ve ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, "2004 yılında meslek öğrenimi konusunda bölgemizde bir çığır açan SEYMER'lerin ilk adımı atarken bu organizasyonun bu aşamaya geleceğini elbette ki biliyorduk. Ancak aradan geçen 6 yılda mezun ettiğimiz 56 bin kursiyere her geçen gün bir yenisinin eklendiğini görüyor olmak ayrı bir sevinç kaynağımızdır" diye konuştu.