İslahiye İMKB Yatılı Bölge Okulu, 10. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren İMKB Yatılı Bölge Okulu, kuruluşunun 10. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor.

İslahiye'nin Fevz

  Gaziantep ' in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren İMKB Yatılı Bölge Okulu , kuruluşunun 10 . yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor .

İslahiye ' nin Fevzipaşa beldesinde düzenlenen etkinliklere İslahiye Kaymakamı Resul Kır , İslahiye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçiler ve okul müdürleri de katıldı . Okul öğrencilerinin yıl içerisinde hazırladıkları sergilerin açılışını yapan Kaymakam Kır , emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti . İMKB Yatıkılı Bölge Okulu Müdürü Hanifi Güz , etkinliklerin geleneksel hale getirileceğini ifade etti .

Öğrencilerin hazırladıkları sergiler hakkında bilgi alan Kaymakam Kır , resim yapan öğrencilere resimler ve hazırladıkları projeler hakkında soru yöneltti . Öğrencilerin halk oyunları ise katılımcalardan büyük alkış aldı . Sahne alan mehter takımı öğrencileri de mini bir konser verdi . Okul bahçesinde kurulan kıl çadırda , misafirlere sıcak börek ve soğuk ayran ikram edildi .