Fabio Capello İngiltere'nin Dünya Kupası kadrosundan Walcott'u çıkardı

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Güney Afrika 2010 Dünya Kupası İngiltere kadrosunu azaltmaya başladı. İngiltere'nin 30 kişilik kadrosunu 23'e düşürecek olan Capello ilk olarak Arsenal'in genç ve yıldız oyuncusu Theo Walcott'u kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Fabio Capello İngiltere'nin Dünya Kupası kadrosundan Walcott'u çıkardı
  Daha ö ; nceden Dü ; nya Kupası iç ; in 30 kişilik bir aday kadro belirleyen İngiltere Teknik Direktö ; rü ; Fabio Capello , 23 kişilik resmi kadrosunu kurmak iç ; in elemelere başladığını aç ; ıkladı . Capello kadrodan ç ; ıkaracağı oyuncuları telefon ile bildirmesi hiç ; hoş karşılanmadığı iddia ediliyor

Sky Sports News ' in yaptığı habere gö ; re , Arsenal ' in yıldızı Theo Walcott ile Sunderland ' in golcü ; sü ; Darren Bent , kadrodan ç ; ıkartılan isimler arasında yer alıyorlar . Manchester City ' den Shaun Wright-Phillips ile Chelsea ' den Joe Cole ' ü ; n ise Gü ; ney Afrika ' ya gö ; tü ; rü ; leceği konusunda konuşmalar geç ; tiği iddia edildi .

The News of the World ' ü ; n haberine gö ; re , Tottehham ' ın forveti Jermaine Defoe ile Manchester United ' dan Michael Carrick de kadroda yer alıyor .

The Northern Echo ' nun haberine gö ; re ise , Manchester City ' den Adam Johnson da kadrodan ç ; ıkartıldı . The Daily News , Everton ' dan Leighton Baines ' in İngiltere Milli Takımı ' nda yer almayacağını ifade edildi .

Capello ' nun kadrodan ç ; ıkartılan oyuncuları telefonla tek tek arayarak konuştuğu ö ; ne sü ; rü ; lü ; yor . Resmi kadronun aç ; ıklanmasına kısa bir sü ; re kala ,
gerilim gitgide artış gö ; steriyor . Goal